Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2018 00:53 - да облечем жълтите жилетки и ние
Автор: pi4bull Категория: Политика   
Прочетен: 1160 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Държавникът се отличава от обикновеният настроил се крадене и корупция политик по това че той гледа на държавата и на народа както баща -децата си. 

Той носи силата да мисли и да планира управлението си само и единствено през призмата на народното благосъстояние и сигурността на нацията.
Защото никой държавник не може да управлява без съгласието на масите.
Да управляваш само и единствено защото си си въобразил че народа те обича, без да си даваш сметка че всеки ден , всеки час отношението на масите към теб се променя, означава само едно - ти си политически слепец.
Не е страшно да търпиш политически слепци,страшното е когато ти Народе!!!! си станал също сляп и недъгав да се пребориш за съдбата си. 
Не виждайки как се гаврят с твоята глъмавост и ти подхвърлят на медийната софра главите на обикновени "олигарси" обявявайки че са откраднали милиарди.
Ти отново мълчиш затворен в гордата си слепота. 
И когато един бивш терорист от Сараите си започва да прогласява за програмни кабинети, а скоро и Драгалевския оракул ще изпълзи от имението си за да добави някоя друга политическа подправка в политическия буламач ,с който се готвят да те нагостят,на теб не идва в главата че тези крадливи политически чакали се готвят да заръфат отново снагата ти.
Те усещат политическата буря и се подготвят да те нахранят и да те приспят с тяхната отровна политическа чорба за да останеш в твоето любимо състояние от 1997г.- масова народна летаргия. 
Те прилагат тактиката на Мойсей - водят те през пустинята почти 40 г. докато умре и последния който помни онази България , която имаше своята силна икономика,войска, самолети,и на която просто и трябваше един добър Държавник, който да я въведе в един нов непознат свят.

Не им го позволявай Народе Български, върни си ограбеното и открадното, облечи жълтите жилетки и излез на площадите и улиците и ги помети.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - И аз мисля като Вас, дори си купих най-малката жълта жилетка.
24.12.2018 02:05
Но да не копираме другите, а да сме дори по-оригинални от тях, предлагам да си нахлузим жилетките на фалосите и така да преминем по центъра на големите градове. Загова си взех най-малката жилетка, да не ми провисне на естеството...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pi4bull
Категория: Лични дневници
Прочетен: 208780
Постинги: 202
Коментари: 85
Гласове: 318
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930